Realisaties paperback en e-books

Boeken bestellen bij Zors Books. Stuur een mailtje naar saskia@zorsbooks.be


'De jongen die niet sliep' van Chris Delaet => Uitgave 12 juli 2024

Auteur: Chris Delaet

ISBN paperback = 9789464985245

ISBN e-book = 9789464985252

Synopsis

Wanneer de jonge Abby Meeussen het ontbijt in een pittoreske Antwerpse B&B niet overleeft, bijt het toegewijde team Moordzaken zich vast in de zaak. De druk om de dader te vinden wordt stevig opgevoerd als er een nieuw slachtoffer valt en een teamlid verdwijnt.

Een mysterieuze foto leidt commissaris Jessie De Roover naar het charmante Bari, waar ze diep in het duistere verleden van een Italiaans gezin duikt. Zal deze ontdekking haar helpen om de dader te vinden of wordt ze te veel afgeleid door de gebeurtenissen rond haar familie in Mol?

Met elke stap die ze zet, raakt ze verder verstrikt in een web van intriges en gevaar, waarbij haar nichtje Poppy de dans niet lijkt te ontspringen.


'Bijna heeft nog nooit gewonnen' van Saskia Lauwagie => uitgave: 22 mei 2024

Auteur: Saskia Lauwagie 

ISBN paperback = 9789464985207 = 23,49 euro

ISBN e-book = 9789464985214 = 9,99 euro

Synopsis 

Wanneer het leven van de timide Elly wordt verstoord door een aantal verdachte telefoontjes, en ze ontdekt waar deze vandaan komen, wordt het leven waar ze in geloofde aan het wankelen gebracht. Overkomt dit haar echt of betreft het een ziekelijke grap?

Elly gaat op zoek naar antwoorden bij Eva, de vrouw die verantwoordelijk is voor deze onrust. Haar droompartner Evert blijkt niet de man te zijn die ze dacht die hij was. En wie is die mysterieuze op wraak beluste vrouw die achter de schermen aan alle touwtjes lijkt te trekken?

Het wordt tijd voor Elly om confrontaties aan te gaan en de waarheid onder ogen te zien. Kan ze voor zichzelf opkomen en deze nachtmerrie ontvluchten of blijft ze voor altijd verstrikt in een buitenissig web van intriges?

Bijna heeft nog nooit gewonnen is het eerste deel van een tweeluik over leugens, bedrog en manipulaties, maar perfect als losstaand verhaal te lezen. Dit intrigerende verhaal bevat waarheid die verweven is met fictie en de nodige dosis passionele wellust.

'Saskia laat haar vrouwelijke hoofdpersonen vanuit diepe pijn, de kracht in zichzelf vinden. Ze durft ze te laten kiezen voor hun eigen geluk, ook als die keuze tegen de verwachtingen in gaat.'

– Sheila Vermeulen - Recensent en bookstagrammer sheila_hjv_inbooks over de boeken van Saskia Lauwagie