Zors Books brengt eerste paperback op de markt

23-05-2024

Met 'Bijna heeft nog nooit gewonnen' brengt Zors Books zijn eerste paperback uit.

'Bijna heeft nog nooit gewonnen' is de vierde roman van Saskia Lauwagie. 

Wanneer het leven van de timide Elly wordt verstoord door een aantal verdachte telefoontjes, en ze ontdekt waar deze vandaan komen, wordt het leven waar ze in geloofde aan het wankelen gebracht. Overkomt dit haar echt of betreft het een ziekelijke grap?

Elly gaat op zoek naar antwoorden bij Eva, de vrouw die verantwoordelijk is voor deze onrust. Haar droompartner Evert blijkt niet de man te zijn die ze dacht die hij was. En wie is die mysterieuze op wraak beluste vrouw die achter de schermen aan alle touwtjes lijkt te trekken?

Het wordt tijd voor Elly om confrontaties aan te gaan en de waarheid onder ogen te zien. Kan ze voor zichzelf opkomen en deze nachtmerrie ontvluchten of blijft ze voor altijd verstrikt in een buitenissig web van intriges?

Bijna heeft nog nooit gewonnen is het eerste deel van een tweeluik over leugens, bedrog en manipulaties, maar perfect als losstaand verhaal te lezen. Dit intrigerende verhaal bevat waarheid die verweven is met fictie en de nodige dosis passionele wellust.

'Saskia laat haar vrouwelijke hoofdpersonen vanuit diepe pijn, de kracht in zichzelf vinden. Ze durft ze te laten kiezen voor hun eigen geluk, ook als die keuze tegen de verwachtingen in gaat.'

– Sheila Vermeulen - Recensent en bookstagrammer sheila_hjv_inbooks over de boeken van Saskia Lauwagie


Fotogalerij