Lancering ebook 'Vlucht' van Saskia Lauwagie

28-08-2023

Eindelijk is het zover. 'Vlucht' het eerste deel van de trilogie van Saskia Lauwagie is overal te verkrijgen als ebook! Het verhaal werd herwerkt voor de ebook uitgave. (Ook voor Kobo Plus lezers)

Tijdens een blind date ontmoet Laura de man van haar leven. Lorenzo wordt haar veilige haven en geeft Laura de rust die ze zoekt. Ze blijken twee tegenpolen te zijn die onbewust uit elkaar groeien. Hierdoor zoekt Lorenzo aandacht en vertier bij een andere vrouw, Petra. Lorenzo en Laura beslissen om hun huwelijk een kans te geven. Dit geheel tegen de zin van Petra die Lorenzo blijft bespelen en manipuleren.

Door de corona zitten Lorenzo en Laura gedwongen vaker thuis. Dit kan hun huwelijk redden of breken. Het wordt een hele uitdaging wanneer Petra te pas en te onpas voor theatrale scènes aan hun woning zorgt.

Is samenblijven even moedig als scheiden? In plaats van te vluchten, beslist Laura om te blijven. Ze is van mening dat een genadeloze vrouw zoals Petra een genadeloze tegenstandster verdient.

Waar trek je de grens als je veilige haven wordt omgebouwd tot een circus dat compleet uit de hand dreigt te lopen.